Φιλολογική Βραδιά της Δευτέρας

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων του Συλλόγου μας καθιερώνεται η« Φιλολογική Βραδιά της Δευτέρας» , με θέματα που άπτονται διαχρονικά της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Κρήτης . Θα προσπαθήσουμε οι ομιλητές να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος, συστατικών και περιόδων τόσο της Ιστορίας όσο και της Παράδοσης.

Ομιλίες θα διεξάγονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα στην αίθουσα του Συλλόγου και με ώρα έναρξης 20:00. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ικανοποίηση θα δεχθούμε προτάσεις και θέματα από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις θα ανοίξει την Δευτέρα 7/12 και ώρα 20,00 ο Πολιτισμολόγος-Συγγραφέας και Χοροδιδάσκαλος Ιωάννης Τσουχλαράκης με θέμα "Ιχνηλατώντας την παράδοση της Κρήτης".

2ο Κρητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για το τρέχον πολιτιστικό έτος 2015-2016, συνεχίζει και υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες των μελών του, που στόχο έχουν την προαγωγή της Yγείας αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών των Κρητικών Συλλόγων της Αττικής. Με γνώμονα τα παραπάνω, αποφάσισε την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο 2ο Κρητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 8Χ8. Είναι γνωστό ότι η προσπάθεια ξεκίνησε την χρονιά που πέρασε και είχε την στήριξη του απελθόντος Δ.Σ με θετικά κατά την γνώμη μας αποτελέσματα. Όπως έχουμε δηλώσει κατ΄ επανάληψη υιοθετούμε και επικροτούμε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει, το Συλλογικό όφελος .

Με την ελπίδα για κάτι καλό και φέτος, ας ευχηθούμε στους νέους μας, καλή επιτυχία και να αγωνιστούν, πάντα με γνώμονα το ΄΄ Ευ αγωνίζεσθαι , την αρχή του Δίκαιου αγώνα ΄΄.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή απόγευμα στο ΄΄ELEONAS FOOTBALL CLUB’’

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια

Ο Σύλλογος κα τη διάρκεια της κάθε χρονιάς πραγματοποιεί τις παρακάτω δραστηριότητες:

Α/Α

ΧΡΟΝΟΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Πραγματοποιεί εκμάθηση παραδοσιακών κρητικών χορών

 

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Πραγματοποιεί εκμάθηση μουσικών κρητικών οργάνων (λύρα, λαγούτο, μαντολίνο).

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Στην πλατεία του ΙΚΑ γίνεται γιορτή κρασιού – πάτημα σταφυλιών.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Συμμετοχή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΑΡΚΑΔΙ

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΑ

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

 

ΜΑΡΤΙΟΣ

Συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΜΑΙΟΣ

ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

     

FacebookYouTube logoInstagram Logo